RÓLUNK

RÓLUNK
Kiss Péter
2014.09.23 21:25

 

Üdvözöllek! Kiss Péter vagyok a KP Játék webáruház üzemeltetője.

2014 óta azon dolgozom, hogy kicsik és nagyok öröme, a játék, könnyen, gyorsan, kényelmesen és a lehető legkedvezőbb áron jusson el a gyermekekhez. A szülők, nagyszülők állandóan keresik azt a játékot, amivel boldoggá tehetik a gyermekeket. Nekem szándékomban áll segíteni Neked abban, hogy megtaláld azt a terméket, ami hasznos, szórakoztató, érdekes, és a gyermek fejlődését nagymértékben elősegíti.

 

KP Játék webáruház nem nyerte el az év legjobb webáruháza címet, sőt Superbrands díjasok sem lettünk, de kaptunk egy megtisztelő elismerést a vásárlóinktól, ami sokkal többet jelent számunkra az előbb említetteknél...

KP Járték webáruház vásárlói elismerése:

 

Boldog szülők és boldog gyermekek webáruháza

 

 

Remélem az elkövetkezendő évek folyamán segíthetek Neked abban, hogy gyermeked okosabb, ügyesebb, fejlettebb legyen az azonos korú gyermekeknél. Nekem nem az a célom, hogy minél több játékot adjak el, hanem az, hogy aki nálam vásárol, elégedett legyen a szolgáltatással és saját szemével lássa gyermeke fejlődését, ami minden esetben örömmel, elégedettséggel tölt el egy szülőt.

 

Mekkorát változott a világ... két emberöltő alatt!

 

 

 

A kínálat folyamatosan bővül! Játékshopunk gyors, pontos, megbízható, valamint nagyon figyelünk arra, hogy csakis ellenőrzött, megbízható forrásból származzanak a játékok.

 

Minden gyermek örül, ha olyan játékot kap, ami a kedvenc mesefigurája, esetleg álmai autója (még egyelőre kicsiben!) de lehet ez egy berendezett babaszoba, vagy plüssállat. A kicsiknek a játék mindig örömet jelent. De ez a nagyobbakra is igaz! Egy jó társasjáték, egy szép puzzle, vagy egy LEGO készlet ugyancsak jó ajándék lehet!

 

Játékshopunkban már több mint 10.000 játék került feltöltésre és arra vár, hogy gyermekednek, unokádnak örömet szerezz vele!

 

Az esetlegesen hibás, sérült termékeket kapsz ( ha a hiba gyártási, vagy szállítási hiba ) minden esetben térítésmentesen kicserélem!  Örömet szeretnék nyújtani internetes játékshopunkkal, hogy a vásárlóim maximálisan elégedettek legyenek!

A vásárolt termékek után pontokat kapsz, amit már a következő vásárlás alkalmával be tudsz váltani, így csökkentve a megrendelésed végösszegét. PONTRENDSZER leírásának olvasásához kattints IDE!

Rendelésed leadhatod regisztráció nélkül is!

 

Szívesen segítek Neked abban, hogy gyermekedre minden esetben elégedetten, és büszkén tekints! Nekem az a szándékom, hogy a gyermekeket boldoggá tegyem, de ezzel nem csak Őket teszem boldoggá...hanem a szüleit is!

Ezért lett a KP Játék webáruház szlogenje a következő:

 

KP Játék webáruház

Kicsik és nagyok öröme…

 

Remélem Te is hamar megtalálod azt a játékot, amivel örömet szerezhetsz gyermekednek!