Egy végtelenül hálás Anyuka...

Egy végtelenül hálás Anyuka...
Fábiánné
2019.09.24 23:08

Tisztelt KP Játék!

 

Hálásan köszönöm a példásan emberséges hozzáállást és segítséget egy problémához, ami, - a szülők által ismeretes -, amennyiben egy gyermek kedvenc játékát érinti, nagyon nehéz perceket tud okozni egy családban.

Konkrétumok nélkül, Önök nélkül ilyen emberséges, kedves, segítőkész, szempillantás alatt megvalósuló, pontos és minden szempontból tökéletes megoldás nem születhetett volna.

Kassai Lajos lovasíjász egyik mondata jutott erről eszembe.

Azt mondta: a legfontosabb emberi tulajdonság, ami régen még áthatotta a magyar társadalmat, a hűség. Ezt úgy definiálta:

"A saját érdekeimet a közösség érdekei alá tudom rendelni."

Ma ezt volt szerencsém megtapasztalni az Önök részéről, ezt a hűséget és elkötelezettséget egy éppen két hete kliensüknek számító szülő felé, aki ráadásul minimális összegű rendeléssel vált azzá. Nincsenek szavak arra az örömre amit okoztak a gyermekemnek, és arra a kellemes meglepetésre, amit nekem, felnőttként, a magyar társadalom tagjaként és elgépiesedő világunk tanújaként ma megtapasztalhattam az Önök jóvoltából. Köszönöm, nagyon sok sikert kívánok Önöknek és mindenkinek meleg szívvel ajánlom az Önök webáruházát, ahol az Emberi Értékek nincsenek feláldozva az üzleti nyereség oltárán.

 

Üdvözlettel, Egy végtelenül hálás anyuka