BRUDER VÍZIMENTŐK

BRUDER VÍZIMENTŐK

A Bruder 2021 évi új termékei között szerepelnek a Bruder Vízimentők.

A Bruder Vízimentők ugyanúgy, mint a Lifeguard-ok életet mentenek, ehhez minden technikai felszerelés adott.

Bruder Bworld Lifeguard állomás quaddal és személyi vízi járművel egy tengerparti életmentő állomás, ahonnan a Vízimentő a fürdőzőket figyeli távcsővel, és ha veszélyt észlel, akkor azonnal értesíti a többi Vízimentőt, vagy saját maga indul a bajba jutott segítségére a Vízimentő állomásról, miután bekapcsolta a forgó jelzőfényt.

Vízimentő állomásról quaddal indul a parton megsérült, vagy napszúrást kapott strandoló segítségére, a homokban a quaddal gyorsan a helyszínre ér, ahol elsősegélyben részesíti a strandolót.

Vízimentő állomásról jetsky vízi járművel indul a vízben fuldokló, vagy éppen a vízbe borult kajakos segítségére, hogy kimentse a tengerből.

Vízimentő állomásról az egész partszakasz jól belátható, ha messzebb észlel vészhelyzetet, akkor riasztja a Bruder RAM 2500 Power Wagon Lifeguard figurával, evezős deszkával, fény- és hangmodullal ellátott életmentő társát, aki a furgonnal rövid időn belül a helyszínre érkezik és megkezdi a bajbajutott mentését, majd elszállítja a Vízimentő állomásra.

Vízimentő állomásról az életmentő szükség esetén riasztani tudja a Bruder Bworld Lifeguard figura evezős deszkával életmentő társát, aki a vízen gyorsan segítséget nyújthat a bajbajutottnak.

A Bruder Vízimentők ugyanúgy életet mentenek, mint a Lifeguard-ok a valóságban.

Engedd szabadjára fantáziád, ments Te is életet a Bruder Vízimentő figurákkal!