KEZDŐ MAKETTEZŐKNEK

A makett építés egy igen kedvelt és érdekes hobbi. Katonák, harckocsik, repülők, egyéb kiegészítők nagy választéka áll rendelkezésetekre, hogy elkészítsenek egy makettet, vagy akár egy igényesen kidolgozott diorámát.

( dioráma = történelmi esemény 3 dimenzióban )

Akik még csak most ismerkednek ezzel, vagy szeretnék elkezdeni, azoknak ajánlom a kisebb, egyszerűbb maketteket, ezeknek az összeállítása nagyon egyszerű. Méretarányuk: 1 : 100

Általában 6-8-10 elemből összepattintható makettek, amik nem igényelnek nagy szaktudást, de már az első makett összeállítása is nagy élmény lehet a gyermek számára.

Ezeket a maketteket le is festhetik, a KP Játék webáruházban ehhez minden kiegészítő megtalálható. Alapozók, festékek, higítók, ecsetek, stb...

Ha a gyermeknek van kézügyessége, kreativitása és türelme, akkor nagy élmény lehet számára egy elkészült makett, ami a szobája dísze is lehet.

Kezdésnek a kisebb, egyszerűbben összeállítható maketteket ajánlom, amit már 1.290 forintos áron be lehet szerezni a KP Játék webáruházunkból, plusz szállítási költség.

A szállítási költséggel együtt az első "próba" makett összértéke nem haladja meg 2.880 forintot!

Ha a gyermek megkedveli, van hozzá kedve és kézügyessége, akkor a későbbiekben a nehezebb, igényesebb makettekkel is megpróbálkozhat fokozatosan fejlődve addig, amíg már egy igényesen kidolgozott diorámát is el tud majd készíteni.

Minden eszköz, kiegészítő és tartozék megtalálható ehhez a KP Játék webáruházban.

 Nézd meg a kínálatot!

Jó makettezést és sikeres építést kívánok!

Ide kattintva tudod megnézni a kezdőknek ajánlott kínálatot: MEGNÉZEM