BRUDER BWORLD BENZINKÚT

2021 ÉVI BRUDER ÚJDONSÁG!

BRUDER BWORLD BENZINKÚT

Tankolj és mosd le autód a benzinkúton! A Bruder Bwold Benzinkút járművel, figurával és autómosóval egy üzemanyagtöltő állomás működő autómosóval és shoppal.

Szinte minden Bruder járműben közös, hogy tankolni és időnként tisztítani kell őket. Erre szolgál az új jól felszerelt Bruder Bwold Benzinkút. 

A Bruder Bwold Benzinkút fel van szerelve mindennel, ami a tankoláshoz és az autómosáshoz szükséges.

A Bruder Bwold Benzinkúton minden általános üzemanyagtípus megtalálható és van egy külön töltőállomás az elektromos autók részére.

A Bruder Bwold Benzinkúton megtankolják az autódat, de ezt Te magad is elvégezheted, közben a benzinkutas ellenőrzi autódban az olajszintet és lemossa a szélvédődet.

A Bruder Bwold Benzinkúton autómosó is található, töltsd fel vízzel a tartályát, generálj nyomást a pumpával, nyisd ki a csapot, a mosótömlőt elforgatva könnyedén le tudod mosni az autódat a tömlő végén található pisztollyal. 

A Bruder Bwold Benzinkúton elektromos autó töltési lehetőség is van, ha elektromos autód van, akkor csatlakoztasd az elektromos töltőkábelt járművedre.

A Bruder Bwold Benzinkúton shop is üzemel, a szolgáltatások díját a shop eladójánál tudod rendezni és indulás előtt egy frissítő üdítőt is vásárolhatsz magadnak. 

A Bruder Bwold Benzinkúthoz üzemanyagot is kell szállítani, ehhez használd a MAN TGS üzemanyag szállító autót és az üzemanyag szállitó utánfutót.

Engedd szabadjára fantáziád, játssz te is a Bruder Bworld Benzinkút figuráival!